Huisman Wonen - Mico Mazerswoude

Ga naar de inhoud

Huisman Wonen

Inwoners van Hazerswoude weten het wel. Zij kennen het beeldbepalende gebouw op de hoek van de Dorpsstraat en het Ambachtsplein, waar al meer dan 100 jaar de winkel van Huisman Wonen is gevestigd. Maar mensen van verder weg kijken ervan op, een zo uitgebreid assortiment aan woonideeën te vinden in de showroom in Hazerswoude-Dorp. “Wij hebben hier alles onder één dak” zeggen John, Bram en Hans Huisman, “meubels, slaapkamers, vloerbedekking, gordijnen, binnen- en buitenzonweringen en maatwerk kasten. Bovendien kun je hier voor de deur parkeren en nog gratis ook.” Ze vertellen dat hun klantenkring zich bevindt in een straal van meer dan 25 km rondom het dorp en regelmatig zelfs verder in het land en dat kwaliteit en service het bedrijf HUISMAN WONEN sterk hebben gemaakt. De showroom toont ook een brede collectie aan meubelen, van klassiek tot modern. Stof, leer, hout, messing of RVS, alle combinaties zijn mogelijk. Ook is er een uitgebreide afdeling woningtextiel.

“Vaak denken de mensen dat het hier wel duur zal zijn, maar wij kunnen vaak op alle prijsniveaus meedoen” leggen de Huismannen uit. “Zien mensen iets in de winkel dat hen te duur lijkt, dan is er altijd een alternatief te vinden".

Wij kunnen de mensen van A tot Z bedienen en adviseren. Daarvoor kunnen we bij de mensen thuis gaan kijken om hen advies te geven en doen dat zelfs buiten de werktijden om, als dat beter uitkomt. Zonodig maken we een schetsplan of
plattegrond, zodat men een indruk kan krijgen van een nieuwe inrichting.” Niet alleen woonideeën voor particulieren kan HUISMAN WONEN aan, maar ook in grote projecten hebben zij ervaring. Zo deden zij de totale stoffering van het nieuwe gebouw van de Rabobank langs de N11, en ook dat van de Adventskerk in Alphen aan den Rijn en het Verenigingsgebouw in
We adviseren graag voor de complete inrichting van een bedrijf of woning, maar net zo goed voor een fauteuil, een 3-zitsbank of een nieuwe vloer. John, Bram en Hans Huisman zijn al de vierde generatie Huismannen die aan het roer staan van dit mooie bedrijf en samen met hun team van medewerkers heten zij u van harte welkom.
Middenstands combinatie Hazerswoude dorp
Terug naar de inhoud