Tuijn Optiek - Mico Mazerswoude

Ga naar de inhoud

Tuijn OptiekNina & Max
Nina & Max is een jong nieuw merk bij Tuijn Optiek.

De Nina & Max monturen zijn vanaf slechts € 98,- euro met enkelvoudige glazen verkrijgbaar!
Het merk biedt een verzameling van klassieke en eigentijdse monturen en zonnebrillen. Nina & Max monturen en zonnebrillen worden ontworpen in Amsterdam en in een klein familiebedrijf in Italië gemaakt.


Tuijn Optiek
DE opticien van Hazerswoude dorp.
Bij Tuijn Optiek bent u aan het juiste wanneer u op zoek bent naar een erkende Opticien. Tuijn Optiek biedt  namelijk vele mogelijkheden op het gebied van oogmode en oogzorg. Of u nu op zoek bent naar brillen, zonnebrillen, sportbrillen of contactlenzen; bij ons vindt u de nieuwste monturen van dit moment! Wij bieden een ruim assortiment voor zowel dames en heren als kids, en voor jong en oud. Onze collecties gaan mee met de trends en mode, zodat wij u regelmatig nieuwe producten kunnen laten zien. Daarnaast kunt u bij ons ook uw ogen laten opmeten bij onze oogzorg afdeling door de beste optometristen. Kom eens langs in onze winkel in de Dorpstraat voor persoonlijk advies.

Bent u op zoek naar een leuke bril? Onze verkoopadviseurs vinden graag samen met u het best passende montuur. Hierbij letten zij op alle aspecten die nodig zijn voor een optimaal bij u passende bril. Of wellicht heeft u liever contactlenzen? Contactlenzen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is dus zaak dat er contactlenzen gekozen worden die het beste bij  uw ogen aansluiten. Tot slot kunt u ook nog bij ons terecht voor mooie zonnebrillen. Zonnebrillen zijn functioneel en maken uw outfit compleet. Wij houden onze bezoekers op de hoogte van de laatste modetrends op het gebied van zonnebrillen. Overigens kunnen al onze zonnebrillen ook op sterkte gemaakt worden!
Middenstands combinatie Hazerswoude dorp
Terug naar de inhoud